Γαμήλιο πάρτυ στην παραλία & τι πρέπει να προσέξετε

Δεξίωση γάμου στην παραλία

Τι θα λέγατε, αντί για την καθιερωμένη δεξίωση γάμου, να κάνετε το πάρτυ του γάμου σας δίπλα στο κύμα; Αν έχετε προγραμματίσει να γίνει ο γάμος σας καλοκαιράκι και αν παντρεύεστε σε παραλιακή τοποθεσία ή σε νησί τότε γιατί όχι;

Σκεφτείτε τη θαλασσινή αύρα, την άμμο, τον ήχο των κυμάτων και την παρέα αγαπημένων προσώπων σε συνδιασμό με την καλύτερή σας διάθεση και θα συμφωνήσετε ότι μάλλον είναι ότι πιο ρομαντικό έχετε φανταστεί!!!

Προσοχή όμως, αν τα οργανώσετε όλα μόνες σας, χωρίς τη βοήθεια κάποιας εταιρείας, πριν το τολμήσετε υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη σας.

Στη συνέχεια αναφέρω μερικά από αυτά:

  1. Αν η παραλία που σκέφτεστε να κάνετε το γαμήλιο πάρτυ είναι δημόσια ζητήστε άδεια από το δήμο ή την αρμόδια υπηρεσία, αφού ρωτήσετε πόσο θα σας κοστίσει.
  2. Ενημερώστε την υπηρεσία που θα σας δώσει την άδεια για οτιδήποτε σκέφτεστε να οργανώσετε στην παραλία. Ρωτήστε για παράδειγμα αν επιτρέπεται να στήσετε τραπέζια, να σερβίρετε φαγητό και ποτό στο χώρο της παραλίας, να φτιάξετε τέντες για να καθίσετε, αν χρειάζεται ειδική άδεια για να ανάψετε φωτιά κτλ.
  3. Σιγουρευτείτε ότι η γύρω περιοχή δεν είναι κατοικημένη ή ότι τα σπίτια βρίσκονται σε αρκετή απόσταση ώστε να μην υπάρξει καμία ενόχληση τις ώρες κοινής ησυχίας.
  4. Ελέγξτε αν στην παραλία υπάρχουν τουαλέτες που να μένουν ανοιχτές και κατά τη διάρκεια της νύχτας και αν είναι σε καλή κατάσταση.
  5. Φροντίστε να υπάρχει αποθηκευτικός χώρος για οτιδήποτε χρειαστεί (καρέκλες, τραπέζια κτλ.), χώρος για το catering, παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ή γεννήτρια, χώρος για τα σκουπίδια.

Αν σας αρέσει η ιδέα τολμήστε το! Πιστεύω πως αξίζει τον κόπο καθώς η παραλία προσφέρεται για να μείνει το πάρτυ του γάμου σας αξέχαστο σε εσάς και τους καλεσμένους σας ...

 

Δείτε επίσης