Ιδέες για διασκεδαστικά κείμενα προσκλητηρίων

Δείγμα από προσκλητήριο γάμου

Ψάχνετε τι θα γράψετε στο προσκλητήριο του γάμου σας; Τι θα λέγατε για κάτι διαφορετικό από τα τυπικά σοβαρά κείμενα;; Ορίστε μερικά αστεία κειμενάκια που έχουμε δει κατά καιρούς σε προσκλήσεις γάμου...

1. Aποφασίσαμε επιτέλους να παντρευτούμε! Nαί καλά διαβάσατε, και για όσους δεν το πιστεύουν ας έρθουν στο τόπο του μαρτυρίου. Ω! μπαρντόν ... μυστηρίου, να το διαπιστώσουν. Στον Iερό Ναό Αγίας Ελεούσας Καλλιθέας, Tο Σάββατο 22 Ιουνίου ώρα 19:00

2. Έπρεπε να περάσουν πέντε χρόνια για να το αποφασίσουμε. Αν δεν το πιστεύετε ελάτε στις 22 Ιουνίου 2010 ημέρα Σάββατο και ώρα 7 το βράδυ, στον Ιερό Ναό Αγίας Ελεούσας στην Καλλιθέα για να το διαπιστώσετε.

3. Αν θέλετε να μας δείτε ελεύθερους ελάτε στις 22 Ιουνίου 2010 το αργότερο μέχρι τις 7 μ.μ. στον Ιερό Nαό Αγίας Ελεούσας Καλλιθέας. Λίγο μετά θα είναι πια αργά γιατί θα είμαστε παντρεμένοι.

4. Αποφασίσαμε να μοιραστούμε... τις νύχτες τις μέρες μας, τα ρούχα & τις βέρες μας, τα όνειρα, τα μυστικά μας, κι όλα τα υπάρχοντά μας, τις σκοτούρες, τις χαρές μας, τα φυτά, τους πίνακές μας και εν τέλει τις ζωές μας. Σας περιμένουμε το Σάββατο 22 Ιουνίου στις 7 μ.μ. στον Iερό Nαό Aγίας Ελεούσας Καλλιθέας.

5. Μετά από σκληρές διαπραγματεύσεις & κατόπιν ωρίμου σκέψεως αποφασίσαμε να παντρευτούμε! Βασική προϋπόθεση για την τέλεση του μυστηρίου είναι η παρουσία φανατισμένου πλήθους. Κατόπιν τούτου, όσοι πιστοί προσέλθετε το Σάββατο 22 Ιουνίου και ώρα 7μ.μ.

6. Ο Γιάννης και η Μαρία θα συναντηθούν το Σάββατο 22 Ιουνίου 2010 στις 7 το βράδυ στον Iερό Nαό Aγίας Ελεούσας Καλλιθέας όπου εκεί, αν δεν το ‘χουν μετανοιώσει μέχρι τότε...... θα πουν το ν α ι!!! Μετά το μυστήριο το θέμα θα πάρει σοβαρές διαστάσεις στο κέντρο «Νερατζιά».

7. Ε, ναι λοιπόν ! Μπορείτε να σταματήσετε να αναρωτιέστε πότε θα παντρευτούμε. Φτάνει η στιγμή, το Σάββατο 22 Ιουνίου 2010 στις 7 το βράδυ στον Iερό Nαό Aγίας Ελεούσας Καλλιθέας.

8. Aποφασίσαμε EΠITEΛOYΣ να παντρευτούμε! Nαί καλά διαβάσατε...και για όσους δέν το πιστεύουν ας έλθουν στον τόπο του μυστηρίου να το διαπιστώσουν, στον Iερό Nαό Aγίας Ελεούσας Καλλιθέας το Σάββατο 22 Ιουνίου 2010 και ώρα 7 μ.μ.

9. Η αίτηση χάριτος απορρίφθηκε παμψηφεί... Κατόπιν τούτου, η εκτέλεση θα πραγματοποιηθεί δημόσια στην εκκλησία της Aγίας Ελεούσας στις 22 Ιουνίου και ώρα 7 μ.μ. Πολύ θα θέλαμε να παραστείτε και σεις στην ευτυχή εκτέλεση που μόνοι μας αποφασίσαμε.

10. Τ ην Κυ- Ρ ιακή 23 Ιουνίου στις 7 μ.μ. Ε λάτε αν θέ- Λ ετε να μας δείτε Α πο κοντά. Θ α παρακολουθήσετε δυο Η ρωες να λένε ΝΑΙ Κ αι να μην έχουν καταλάβει Α κόμα τι κάνουν. Ν αι?? ; !

11. Π ερίπου στις 7 μ.μ. στην Α γία Ελεούσα Ν α έρθετε οπωσδήπο- Τ ε για να δείτε το μυστή- Ρ ιο του γάμου τους. Ε νώ θα παρακολουθείτε τους Υ μνους της εκκλησίας Ο πως συνηθίζεται Ν α προσέξετε Τ ην πιο κρίσιμη στιγμή Α ν θα ακούσετε το ΝΑΙ Ι σως να μην τό 'χουν μετανοιώσει...

Πάρτε ιδέες και δημιουργήστε το δικό σας κείμενο σας με κέφι και φαντασία!!!

 

Δείτε επίσης