Τα λουλούδια του γάμου

Διακόσμηση τραπεζιών γάμου με λουλούδια

Τα λουλούδια αποτελούν ένα από τα βασικά στοιχεία της διακόσμησης ενός γάμου, καθώς και το όμορφο δώρο που θα σας προσφέρει ο καλός σας όταν θα σας συναντήσει μπροστά στην εκκλησία.

Φανταστείτε όμως να έχετε σχεδιάσει τη διακόσμηση του γάμου σας με βάση ένα ή περισσότερα λουλούδια και όταν επισκεφτείτε το ανθοπωλείο να ανακαλύψετε ξαφνικά ότι η εποχή που παντρεύεστε δε συμπίπτει με την εποχή ανθοφορίας τους...

Βέβαια πάντα υπάρχει η δυνατότητα προμήθειας λουλουδιών από θερμοκήπια ή από χώρες του εξωτερικού με διαφορετικό κλίμα από το δικό μας. Αυτό όμως ίσως να έχει σαν αποτέλεσμα τα λουλούδια αυτά να κοστίζουν ακριβότερα ή ακόμη και είναι χαμηλότερης ποιότητας απ' ότι την εποχή που ανθίζουν.

Προτού λοιπόν διαλέξετε τα λουλούδια που θα διακοσμούν το γάμο σας καλό θα είναι πρώτα να ενημερωθείτε για την εποχή ανθοφορίας τους. Σας δίνω στη συνέχεια μερικές ιδέες για λουλούδια που ανθίζουν περισσότερες από μία εποχές.

Διακόσμηση γάμου - Τριαντάφυλλα ( Άνοιξη, Καλοκαίρι, Χειμώνας)
Τριαντάφυλλα ( Άνοιξη, Καλοκαίρι, Χειμώνας)
Διακόσμηση γάμου - Ζέρμπερα (Άνοιξη – Καλοκαίρι – Φθινόπωρο)
Ζέρμπερα (Άνοιξη – Καλοκαίρι – Φθινόπωρο)
Διακόσμηση γάμου - Χρυσάνθεμα (Καλοκαίρι – Φθινόπωρο – Χειμώνας)
Χρυσάνθεμα (Καλοκαίρι – Φθινόπωρο – Χειμώνας)
Διακόσμηση γάμου - Ντάλιες (Καλοκαίρι – Φθινόπωρο)
Ντάλιες (Καλοκαίρι – Φθινόπωρο)
Διακόσμηση γάμου - Ορχιδέες (Άνοιξη – Χειμώνας)
Ορχιδέες (Άνοιξη – Χειμώνας)
Διακόσμηση γάμου - Υάκινθοι (Άνοιξη – Χειμώνας)
Υάκινθοι (Άνοιξη – Χειμώνας)

Μην ξεχνάτε όμως πάντα να ρωτάτε έναν ειδικό και να έρχεστε σε συνεννόηση με το ανθοπωλείο της επιλογής σας για τη δυνατότητα προμήθειας των λουλουδιών που σας αρέσουν.

 

Δείτε επίσης